I dag är det torsdag den 18 juli 2024

Pressklipp

Pressklipp - Jönköping Nu 23 februari 2012

Jönköping Nu 23 Februari 2012

En frisör som gör tvärt om. Maria Salomonsson sadlade om och blev ekofrisör. Nu blomstrar salongen och 70 procent av kunderna kommer långväga ifrån.

I ett gammalt gult trähus från sent 1800-tal, mitt i Nässjö på Eosgården finns salongen Naturligtvis Salomonsson. Här sätts kunden i centrum i en atmosfär av lugn och välbefinnande för att få en behandling i naturlig och ekologisk hårvård. Maria Salomonsson som tidigare arbetat som kemisk frisör i 20 år föll pladask för ekologisk hårvård och öppnade salongen för fem år sen. Läs mer..


Pressklipp - Vision Höglandet nr 7 Oktober 2007

Vision Höglandet nr 7 Oktober 2007

På Eosgården i Nässjö huserar fem damer som driver fem olika företag allla med inriktning på skönhet och välbefinnande från topp till tå. Företagen komplettera varandra och erbjuder allt från massage, fotvård till ansiktsbehandling och frisering.

Hit kan man komma för en stunds avkoppling och skön behandling, många stannar en hel dag och njuter av damernas yrkesskiklighet. Det händer ibland att kunder kommer till Eosgården bara för att få sitta i den lugna och rogivande miljö för att bli av med stress. Läs mer..

[Eosgården]


Pressklipp - Frisörtidningen

Frisörtidningen

Maria Salomonsson i Nässjö är medlem i Intercoiffure och svenska frisyrmoderådet. Hon åker gärna på internationella frisörvisningar, klär sig snyggt och gillar högklackad. Och hon är ekofrisör. Hon är med andra ord allt det som man inte tror att en ekofrisör ska vara.

Innan hon bestämde sig för att sadla om till ekologisk hårvård drev hon salong i Nässjö i 16 år. Hon började sin frisörkarriär mer eller mindre av en slump. Läs mer..


Pressklipp - Smålandstidningen december 2006

Smålandstidningen December 2006

Det är glans, lyster och volym Maria Salomonsson talar om som frisör numera. Borta är alla kemiska produkter och hos henne går det inte längre att få en permanent. I helgen öppnade hon sin nya salong Naturligtvis.

Det är länge sedan hon gjorde en färgning med starka preparat. Antalet produkter för håret har reducerats till några få. Hon talar om ansvar för miljön och att använda ämnen som hårbottnen mår bra av. Läs mer..


Pressklipp - Smålandstidningen augusti 2006

Smålandstidningen Augusti 2006

Kommer morötter, rödbetor och andra naturprodukter att tränga undan giftiga kemikalier och göra frisörbranschen mera miljövänlig? - Jajamänsan, vänta bara så ska ni få se. Det ekologiska tänket gör sig allt mera påmint och den förändring, som det kommer att leda till går nog inte att stoppa.

Det är välkända före detta Nässjöfrissan Maria Salomonsson helt övertygad om och hon har lagom till 40-årsdagen, som infaller i dag lördag, inlett en ny fas av sitt händelserika liv. Jubilaren har nämligen börjat leva som hon lär och tar emot för intervjun med hagtorn och kaffe i håret. Läs mer..


Annonsklipp

HyperLink HyperLink HyperLink Annonsklipp - Naturligtvis Salomonssons

Copyright © naturligtvis salomonssons | Mellangatan 2, 571 41 Nässjö

Mob: 070-381 03 90 E-post: maria@naturligtvissalomonssons.se

Webbproduktion: Aidas Design | Om webbplatsen

HyperLink