I dag är det torsdag den 18 juli 2024

Behandlingar

Maria Salomonssons ger indisk hårbottenmassage

En stund bara för Dig!

Föreställ Dig Ditt nästa besök hos fisören i en miljö fri från telefon, radio och TV. En stund av skön avkoppling i en avslappnande miljö för både kropp och själ, i tystnad, utan spegel och stress.

Indisk hårbottenmassage

Indisk hårbottenmassage är en helt underbar energimassage som stimulerar alla zonpunkterna vi har på huvudet. Massagen är både mjuk och hård, snabb och långsam, allt i en enda symfoni av välbehag. Håret får ny vitalitet och kraft efteråt.

Beroende av kundens behov och önskemål görs den med eller utan oljor. Upprepa gärna behandlingen 1g/vecka i 5 veckor för ett fantastiskt resultat.


Shampoonering med lera

Shamponering med lera

Shamponering med lera ger en härlig peelingeffekt på hår och hårbotten. Lämnar en fantastisk känsla av fasthet, kraft och styrka efter sig. Bör upplevas! Använd gärna lera till inpackning av håret, ansiktsrengöring/mask, eller som duschtvål till hela kroppen. Leran är återfuktande, så plocka bort Ditt balsam och tvätta så ofta du vill. Leran absorberar fett och smuts.


Naturliga borstar används för att ge friskare hårbotten och kraftigare hår


Borstning av håret

Borstning av håret före shamponering ökar blodcirkulationen, vilket ger friskare hårbotten och kraftigare hår. Att använda naturborste ger en skönare känsla och rycker inte av hårstrået.
Borsta håret 100 tag om dagen, som på mormors tid, så märker du snart stor skillnad.


Energiklippning

Energiklippning innebär att håret följer huvudets och hårets naturliga form för bästa möjliga energiflöde. Håret behåller sin naturliga bärighet genom att inte klippas ur, skäras eller effileras. Håret blir kraftigare och lyfter fram det naturliga fallet i håret. Många kunder upplever att håret ändrar färg och att frisyren håller i 10 - 12 veckor.

Maria Salomonsson använder lera och olja i sina hårbehandlingar Marias väntrum - avslappande miljö Ljus och lugnande musik kännetecknar Marias salong

Copyright © naturligtvis salomonssons | Mellangatan 2, 571 41 Nässjö

Mob: 070-381 03 90 E-post: maria@naturligtvissalomonssons.se

Webbproduktion: Aidas Design | Om webbplatsen

HyperLink